Нападателят на Левски Билал Бари напредва с възстановяването си и

...
Нападателят на Левски Билал Бари напредва с възстановяването си и
Коментари Харесай

Добри новини в Левски: Бари все по-близо до завръщане

Нападателят на Левски Билал Бари напредва с възобновяване си и скоро се чака да стартира пълноценни бегови извършения. Той тренира на " Герена " през вчерашния ден, паралелно до съотборниците си, които не са ангажирани с националните тимове и измежду които бяха Жереми Петрис, аварийният капитан Вандерсон Цунами и останалите бразилци.

Французинът от марокански генезис получи тежка травма в края на предишното лято и от този момент претърпя две комплицирани интервенции, които го извадиха към този момент близо 14 месеца от игра.

Бари, който стана един от любимците на " синята " аудитория със сърцата си игра, неотдавна е захвърлил патериците, с които се придвижваше, и работи по специфична стратегия. От идната седмица нападателят стартира бегови извършения, като последователно стартира и работа с топка и ще се включи към тренировките наедно със съотборниците си.

Плановете на клуба са той да бъде изцяло подготвен за старта на зимната подготовка незабавно след Нова година, да влезе бързо в кондиция и да играе в контролните срещи, което ще му разреши да бъде разполагаем на треньора Николай Костов за втория дял от сезона.

Костов персонално заяви за новата интервенция на Билал Бари при представянето си през лятото, като тогава още не беше наясно дали клубът би трябвало да търси нов нападател на неговото място. В момента " сините " разполагат само с Рикардиньо в центъра на нападението, като в дребното случаи, в които бразилецът не е на терена, на неговата позиция биват преквалифицирани Роналдо или Илиян Стефанов.

Възстановяването на Билал Бари на процедура ще обезпечи ново попълнение на " сините " през зимната пауза и ще даде конкуренцията в офанзива, която толкоз липсва на треньора Николай Костов. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР