Нападателят на Лестър Джейми Варди ще бъде извън терените за

...
Нападателят на Лестър Джейми Варди ще бъде извън терените за
Коментари Харесай

Ситауцията за Лестър стана още по-лоша

Нападателят на Лестър Джейми Варди ще бъде отвън терените за към осем седмици заради травма. 35-годишният състезател е получил разтежение по време на мача с Ливърпул в края на декември. Той няма да има потребност от интервенция, само че положението му е по-тежко от първичните упования.

Патсон Дака също е контузен и ще пропусне Купата на африканските народи. Келечи Ихеаначо ще взе участие в шампионата с националния тим на Нигерия. На фона на това Брендън Роджърс остава без нападатели за идващите седмици. Джони Еванс пък е претърпял интервенция и ще отсъства до април.

"Джейми ще бъде навън за няколко седмици. Ситуацията е неприятна, само че ние чакаме той да отсъства към осем седмици. Това е дълъл интервал от време. Мисля, че март е допустимо още веднъж да го забележим на терена. Той обаче не се потребност от интервенция и това е единствената добра вест в тази ситуация ", изясни мениджърът на "лисиците " Брендън Роджърс. Заради сходна травма, само че изискваща интервенция, централният бранител Джони Евънс няма да може да играе няколко месеца и ще се завърне на терена най-рано през април.

Утре Лестър стартира присъединяване си в тазгодишното издание на ФА Къп - шампионат, който предишния сезон завоюва, с дуел против Уотфорд от третия кръг на конкуренцията. "Това беше подобен незабравим ден, който ще остане с нас до края на живота ни. Искаме да я спечелим още веднъж ", показа Роджърс за миналогодишния триумф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР