Нападателят на Лестър Джейми Варди ще бъде извън терените за

...
Нападателят на Лестър Джейми Варди ще бъде извън терените за
Коментари Харесай

Варди извън терените за два месеца

Нападателят на Лестър Джейми Варди ще бъде отвън терените за към осем седмици заради травма. 35-годишният състезател е получил разтежение по време на мача с в края на декември. Той няма да има потребност от интервенция, само че положението му е по-тежко от първичните упования.

BREAKING: Leicester striker Jamie Vardy will be out for eight weeks after suffering a hamstring injury.
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
също е контузен и ще пропусне Купата на африканските народи. ще взе участие в шампионата с националния тим на Нигерия. На фона на това Брендън Роджърс остава без нападатели за идващите седмици. пък е претърпял интервенция и ще отсъства до април.

" Джейми ще бъде навън за няколко седмици. Ситуацията е неприятна, само че ние чакаме той да отсъства към осем седмици. Това е дълъл интервал от време. Мисля, че март е допустимо още веднъж да го забележим на терена. Той обаче не се потребност от интервенция и това е единствената добра вест в тази ситуация ", изясни мениджърът на " лисиците " Брендън Роджърс. Заради сходна травма, само че изискваща интервенция, централният бранител Джони Евънс няма да може да играе няколко месеца и ще се завърне на терена най-рано през април.

Утре Лестър стартира присъединяване си в тазгодишното издание на ФА Къп - шампионат, който предишния сезон завоюва, с дуел против Уотфорд от третия кръг на конкуренцията. " Това беше подобен незабравим ден, който ще остане с нас до края на живота ни. Искаме да я спечелим още веднъж ", показа Роджърс за миналогодишния триумф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР