Нападателят на Кристъл Палас Уилфред Заха поднови тренировки и ще

...
Нападателят на Кристъл Палас Уилфред Заха поднови тренировки и ще
Коментари Харесай

Най-важният футболист на Кристъл Палас се завърна на терена

Нападателят на Кристъл Палас Уилфред Заха възобнови тренировки и ще бъде на линия за идното посещение на Хъдърсфийлд, заяви мениджърът на лондонския клуб Рой Ходжсън. Според негообаче е към момента рано да се каже дали котдивоарският национал ще може да играе, защото присъединяване му в днешното занятие е било първо след контузията, която го лиши от присъединяване в мача със Саутхaмптън преди 10 дни, изгубен с 0:2.
Zaha and Tomkins return to training!

Gallery https://t.co/nXnLREkbDc pic.twitter.com/uT7dQDR3jZ
— Crystal Palace F.C. (@CPFC) September 13, 2018 Заха е извънредно значим за състава на Палас, защото тимът не е печелил без него в състава от септември 2016 година насам, като в 10 от 12-те мача в негово неявяване даже не е успявал да означи гол.
What actually goes on in the warm up? pic.twitter.com/DlyXpMu5Ss
— Crystal Palace F.C. (@CPFC) September 12, 2018 Кристъл Палас се намира на 15-о място в класирането във Висшата лига, откакто претърпя поредни загуби от Ливърпул, Уотфорд и Саутхамптън, а единственият триумф за отбора пристигна при визитата на Фулъм на старта на акцията. Премиър лийг 5 кръг, събота 15 септември  Хъдърсфийлд 17:00предстои  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР