Нападателят на Криля Советов Александър Соболев е привлякъл интереса на

...
Нападателят на Криля Советов Александър Соболев е привлякъл интереса на
Коментари Харесай

Борусия напира за откритието на сезона в Германия

Нападателят на Криля Советов Александър Соболев е привлякъл интереса на немския гранд Борусия (Дортмунд). По информация на ruhr24.de, “жълто-черните” съществено наблюдават изявите на 22-годишния таран, който през този сезон прави възторг с изявите си. Соболев се завърна в Самара след не изключително успешен интервал чартърен в Енисей и вкара 10 гола в първите 12 кръга в РПЛ. Той има и три асистенции, с помощта на които оглавява класирането по системата “гол плюс пас” в шампионата.

Скаути на Борусия са следили играта на Соболев при успеха над Сочи с 2:0 като посетител през миналия уикенд. Нападателят вкара и двата гола за триумфа на своя отбор.

Клубът от Дортмунд не счита да харчи доста пари за селекция през зимата, само че сигурно може да си разреши Соболев. Спортният шеф Михаел Цорк гледа на възможното привличане на руснака като добра инвестиция в бъдещето.

Договорът на Соболев с Криля Советов е до 31 декември 2021 година. Очаква се тези дни той да дебютира за националния тим, откакто беше извикан в състава за еврокалификациите против Шотландия и Кипър на мястото на контузения Фьодор Смолов. Премиер Лига 12 кръг, събота 5 октомври  Сочи 0:2краен резулат  Криля Советов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР