Нападателят на Жорди Кайседо беше избран за играч на мача

...
Нападателят на Жорди Кайседо беше избран за играч на мача
Коментари Харесай

Жорди Кайседо: Срещу Лудогорец трябва да сме по-силни

Нападателят на Жорди Кайседо беше определен за състезател на мача против Арда Кърджали. Еквадорският нападател вкара 2 гола за равенството 2:2 и избави " армейците " от загуба.
На първо място добър вечер на всички. Много съм удовлетворен с двата гола, които означих. Този мач трябваше да го вземем наложително, с цел да продължим битката с Лудогорец. Най-важното е, че не загубихме. След няколко дни имаме реванш с Лудогорец вкъщи и би трябвало да сме по-силни "
" Да, в действителност, играли сме доста поредни мачове, треньорът има доста ясни хрумвания. Първото полувреме и част от второто напрежението си пролича. Не владеехме топката. ЦСКА е тим, който желае да владее топката и да нападна. Това ни затрудни и по тази причина е този резултат през днешния ден "
" Искам да подчертая, че играхме с огромно предпочитание от първата до последната минута. Сега ще сме вкъщи пред нашата аудитория, което е доста значимо, аз считам, че с поддръжката на нашите почитатели като създадем нещата както би трябвало най-после ще успеем да победим ", разяснява Жорди Кайседо.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР