Нападателят на Интер Мауро Икарди бе героят за своя тим

...
Нападателят на Интер Мауро Икарди бе героят за своя тим
Коментари Харесай

Икарди: Чувството е неописуемо

Нападателят на Интер Мауро Икарди бе героят за своя отбор при триумфа с 3:2 над огромния зложелател Милан. Аржентинецът се регистрира с хеттрик за своя отбор и на процедура донесе триумфа на “нерадзурите”. След мача той призна, че се усеща необикновено след тази победа.

“Да спечелиш този мач е доста особено. Чувството е неописуемо. Моите съотборници ми бяха споделили, че чакат голове от мен, по тази причина на драго сърце ще задържа топката от мача. Нека критиците приказват, а аз ще върша това, което мога най-добре - да оказвам помощ на тима и да отбелязвам голове. Няма по какъв начин постоянно да вкарваш, несъмнено. Щастлив съм за себе си, за Интер и за успеха, която постигнахме”, съобщи Икарди.

Този триумф изкачи “нерадзурите” на втората позиция в класирането, а другата седмица следва конфликт с водача Наполи.

“Твърде рано е да се приказва за офанзива на купата. За момента вършим нещата по верния метод и пренесохме тренираното в подготовката на терена. Сега ни следва нов тежък конфликт със сериозен противник като Наполи. Това ще бъде специфичен мач за мен, тъй като те са водачът в класирането и играят най-хубавия футбол в Европа”, счита аржентинецът.

Серия А 8 кръг, неделя 15 октомври  Интер 3:2краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР