Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес става все по-желан с всеки

...
Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес става все по-желан с всеки
Коментари Харесай

Агентът на Лаутаро Мартинес: Кой не би искал да играе с Меси

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес става все по-желан с всеки идващ ден. Името на Аржентинеца в последно време най-често се спряга за трансфер в Барселона, само че той е мечтан и от много други клубове. Агентът на играча Бето Яке внесе малко изясненост по въпроса в изявление за 947 FM Radio.

" Толкова доста хора ми се обаждат от Испания, Англия и Италия. Четем мнения и клюки в пресата, само че на този стадий не знам нищо повече. Лаутаро се усеща добре там, където е. Ако кажа, че знам освен това, ще ви излъжа. Той просто желае да играе футбол и да бележи голове. Не сме говорили за трансфер в различен тим, нито за контракта му с Интер. Имали сме диалози с доста представители на други клубове от почитание към тях, само че нищо от това не е официално ", безапелационен е сътрудникът.

В последните дни имаше и клюки, че Лионел Меси може да премине в Интер, само че те бързо бяха отхвърлени от аржентинеца. Все отново Яке разяснява и този въпрос.

" Кой не би желал да играе с Меси? Лаутаро обаче е доста запазен и избира да не се набива на очи. Няма да се изненадам, в случай че някой огромен клуб го изиска. Това е футболът, по тази причина съществува трансферният пазар ", добави мениджърът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР