Нападателят на Интер - Лаутаро Мартинес, не изигра мечтаното си

...
Нападателят на Интер - Лаутаро Мартинес, не изигра мечтаното си
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес: Не беше моето Световно, но съм много щастлив

Нападателят на Интер - Лаутаро Мартинес, не изигра мечтаното си Световно състезание, като и в редките случаи, когато се появяваше в игра, не блестеше. Той оказа помощ доста за третия гол на " гаучосите " във финала против Франция, който бе решен след осъществяване на дузпи в интерес на Аржентина. Преди това обаче изпусна едно доста чисто състояние, а това се случи и на няколко пъти и в други мачове през шампионата. Нормално е, за Лаутаро да остава и горчевина, само че и огромна е насладата от триумфа в Катар.

Лаутаро Мартинес въпреки всичко подвигна международната купа и игра в Катар, макар че дни преди старта на Мондиал 2022 се бореше с травма. Футболистът даже призна, че е играл на обезболяващи инжекции в някои от дуелите.

" Невероятно е, влязохме в историята на страната си. Изглежда сме в силата си. Лично аз съм леко отчаян, тъй като това не бе Световното, което желаех и което чаках. В същото време се веселя за тима. Доказахме, че без значение кой играе, той се раздава на терена и реализираме всичко дружно ", показа Лаутаро.

" Това е полуда. Много съм благополучен и съм признателен на съотборниците си и на моето семейство. Не мога да си показва какво се случва в Аржентина. Нека ни чакат. Заслужаваме тази наслада, дано честваме дружно ”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР