Нападателят на Интер - Лаутаро Мартинес, коментира предстоящия финал в

...
Нападателят на Интер - Лаутаро Мартинес, коментира предстоящия финал в
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес: Мечтата на всеки от нас се сбъдна

Нападателят на Интер - Лаутаро Мартинес, разяснява идния край в Шампионската лига сред неговия тим и състава на Манчестър Сити. Играчът на “нерадзурите ” сходно на своите сътрудници счита, че ще се изправи против огромен тим, само че въпреки всичко клубът от Милано не трябва да бъде подценяван.

“Несъмнено това е един от най-хубавите тимове в света. Много одобрявам неговия футбол и ще ми е мъчно да играя против тях. Но към този момент се срещнахме с доста мощни тимове в груповата фаза и в директните елиминации, и в последна сметка играхме ужасно. Трябва да се опитаме да се насладим на мача, не играем на край на Шампионската лига всеки ден. Мечтата на всеки от нас се сбъдна, тъй че остава единствено да работим крепко и да играем допустимо най-добре. По-добрият тим ще завоюва и да се надяваме, че ще вдигнем трофея след мача ”, сподели Мартинес.

Финалният конфликт в Шампионската лига сред Интер и Манчестър Сити е на 10 юни (събота) в Истанбул и стартира от 22:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР