Нападателят на германския Майнц'05 ще може да се върне в

...
Нападателят на германския Майнц'05 ще може да се върне в
Коментари Харесай

От Майнц са готови да върнат Салай в първия отбор

Нападателят на немския Майнц'05 ще може да се върне в главната група и да тренира с първия тим откакто се върне от лагера на национарлния тим на Унгария. Това стана допустимо след смяната вътре в самия клуб.

Закъсалият в Бундеслигата клуб разгласи през днешния ден, че диалозите сред президента Щефан Хофман, спортния шеф Роувен Шрьодер, самият Салай и неговия сътрудник са дали позитивен резултат. Футболистът смяташе да даде клуба на съд, откакто управлението и персонално треньорът Ахим Байерлорцер му не разрешиха да се приготвя с останалите от групата и го пратиха да се приготвя самостоятелно.

Байерлорцер беше уволнен предходната седмица и това промени обстановката. Ян-Мориц Лихт пое тима като краткотраен треньор за петъчното проваляне с 0:4 от, което ги смъкна на предпоследното 17-о място в класирането единствено 1 точка от три мача.

" Последните две седмици оставиха следи върху всички нас и в последна сметка ощетиха Майнц на първо място. Темите, които доведоха до този миг в връзките, считам бяха изчистени, изясни Роувен Шрьодер пред медиите през днешния ден.

В момента шампионата е прекратено, а след паузата за националните тимове Майнц приема на 17-и октомври. Салай пък е в тима на Унгария, който се приготвя за посещение в България на 8-и октомври, когато е първият бараж за място на Евро 2021. Той беше изваден в края на септември от представителния тим от Ахим Байерлорцер, което провокира стачка измежду футболистите и надлежно освобождението на треньора малко по-късно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР