Нападателят на френския национален отбор по футбол Антоан Гризман разкри,

...
Нападателят на френския национален отбор по футбол Антоан Гризман разкри,
Коментари Харесай

Антоан Гризман подкрепя Уругвай: Надявам се да се класират

Нападателят на френския народен тим по футбол Антоан Гризман разкри, че следи от близко отбора на Уругвай и се надява селекционерът Диего Алонсо да заведе отбора до осминафиналите на шампионата.

Гризман, който вкара късен гол против Тунис, само че той не беше приет, се причисли към почитателите на Уругвай, чийто тим е покрай елиминация, откакто загуби от Португалия в понеделник.

" Гледах целия мач напрегнато. Надявам се да се класират... давай, Уругвай! ", сподели футболистът на Атлетико (Мадрид) пред ESPN.

Французинът сподели, че се гордее с някогашния си съотборник Диего Годин, който се възвърне в точния момент за шампионата от травма на коляното.

" Видях го в Мадрид за работи крепко. Болят го доста колената, само че в последна сметка той е тук и това ме изпълва с горделивост ", сподели още той.

31-годишният Гризман показа неотдавна пристрастеността си към южноамериканската страна.

Световният първенец от 2018 година съобщи, че пие всеки ден чай мате, яде типичния за Уругвай " дулсе де лече " (б. а. - сладостен крем), слуша уругвайска музика и е огромен почитател на Пенярол.

Тимът на Уругвай ще играе против Гана във финалния си мач в Група " H " в петък. Отборът има единствено една точка, като към момента не е вкарал гол и се нуждае от победа, с цел да има късмет да продължи напред в Катар.
 Гана и Уругвай излизат един против различен в мач от група
Уругвай ще се бори със зъби и нокти, с цел да завоюва против Гана

Срещата е от 17:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР