Нападателят на Евертън Доминик Калвърт-Люин е подновил тренировки на пълни

...
Нападателят на Евертън Доминик Калвърт-Люин е подновил тренировки на пълни
Коментари Харесай

Калвърт-Люин поднови тренировки, но отново няма да е на линия този уикенд

Нападателят на Евертън Доминик Калвърт-Люин е възобновил тренировки на цялостни обороти, само че все пак няма да е на линия за утрешното домакинство на “карамелите ” на Брентфорд. Това заяви на днешната си конференция мениджърът на отбора Шон Дайч. Това ще бъде 18-и дуел във всички шампионати от началото на сезона, който ще бъде пропуснат от нападателя. Той продължава да се възставява от контузия в коляното. Добрата вест за Дайч е завръщането на Виталий Миколенко, който пък пропусна равенството с Нотингам Форест заради заболяване. Евертън продължава битката си за оцеляване в Премиър лийг, като сега те заемат 18-ото място в подреждането с 22 точки, колкото има и Лийдс, който е 17-и. 

Добрата вест за Дайч е завръщането на Виталий Миколенко, който пък пропусна равенството с Нотингам Форест заради заболяване. Евертън продължава битката си за оцеляване в Премиър лийг, като сега те заемат 18-ото място в подреждането с 22 точки, колкото има и Лийдс, който е 17-и. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР