Нападателят на е едно от най-актуалните имена на зимния трансферен

...
Нападателят на е едно от най-актуалните имена на зимния трансферен
Коментари Харесай

В Италия с прелюбопитно разкритие за интереса към Десподов

Нападателят на е едно от най-актуалните имена на зимния трансферен пазар от българското състезание. В последно време се приказва, че към него има сериозен интерес от Италия, като три клуба от Серия Б и един от Серия А демонстрират интерес към него.
Още към Нова година се появи информация, че националът е обект на интерес от страна на елитния Емполи, а през вчерашния ден " Gazzetta dello Sport " написа, че договарянията за трансфер към този момент са почнали. От края на предходната година се знае, че цената на българина е най-малко 5 милиона евро, което е отказало представителите на втора италианска дивизия.
Изданието " La Nazione " обаче хвърля друга светлина към огромния интерес за подписа на звездата на " орлите ". То написа, че сътрудниците на играча го оферират на " половината свят ". " Роден през 1996 година нападател, сътрудниците му го оферират на половината свят, само че настояването от неговия клуб е най-малко 5 милиона евро ", написа уеб сайтът на медията.

Към момента не е напълно ясно кой или кои са агент/агенти на национала. До наскоро той бе представляван от сегашния състезателен министър Радостин Василев. Той обаче съобщи, че е бил сътрудник на играча до прекосяването му от Каляри в Лудогорец. Тогава " Лудогорец сами почнаха да го съставляват ", изясни юристът. Интересното е, че името на Десподов към момента попада измежду клиентите на Василев на неговия уебсайт.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР