Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг е променил позицията си и

...
Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг е променил позицията си и
Коментари Харесай

Обамеянг променил решението си

Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг е трансформирал позицията си и е решил да остане в клуба до края на сезона. 33-годишният габонец бе пред трансфер в американския Лос Анджелис ФК, откакто бе решил, че непременно желае да си тръгне от " Стамфорд Бридж ". Причината бе, че Оба бе оставен отвън състава на Челси за Шампионската лига, което го е разочаровало извънредно доста. 

Според „ Дейли Телеграф “ в последния миг някогашният капитан на Арсенал се отказал да върви в МЛС и решил да остане в Челси и да се бори за място. Изданието твърди, че повода за това е, че три огромни европейски клуба са подготвени да му предложат контракт през лятото. Това са Милан, Атлетико Мадрид и някогашния му тим Барселона, който бил подготвен да си върне нападателя. Обамеянг е наясно, че може да си обезпечи сходен трансфер единствено в случай че продължи да играе на най-високо равнище в Европа. Това обаче няма да е лесна задача, тъй като Челси се укрепи доста в офанзива през януари, привличайки Михайло Мудрик, Жоао Феликс и Давид Датро Фофана.

Обамеянг имаше мощен престой в Барселона, където отбелязва 13 гола в 23 мача за каталунците. Нивото, което демонстрира в Челси, обаче е на противоположния полюс, като нападателят осъществя едвам три попадения през първата половина от сезона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР