Нападателят на Челси Педро Родригес описа как неговата благотворителна фондация

...
Нападателят на Челси Педро Родригес описа как неговата благотворителна фондация
Коментари Харесай

Педро и фондацията му помагат в битката с COVID-19 в Испания

Нападателят на Челси Педро Родригес разказа по какъв начин неговата благотворителна фондация оказва помощ в битката с пандемията от ковид в Испания.

" Ние си сътрудничим с доста лечебни заведения, освен на Канарските острови, само че и в Мадрид, Барселона и други елементи на Испания. Стартирахме отлични планове, в това число доставка на защитни шлемове за медицински сестри, лекари, охранители и служители на реда. Опитваме се да разпределим оптималния брой защитни маски на всички експерти, и освен в Канарите, само че и в други региони, където е регистриран максимален брой случаи, да вземем за пример в Мадрид и Каталуния.

Опитваме се да помогнем на мнозина, като доставяме храна на здравните служащи. Като се има поради, че работят изключително, от време на време даже не могат да вземат хапка даже, по тази причина доставяме храна на болничния личен състав в разнообразни региони. Това са единствено първите стъпки, само че ние сме отворени за съдействие и сме подготвени да създадем доста повече.

Ще се опитам да обхвана оптималния брой хора и желаеме още веднъж да благодарим на всеки, който се сблъсква с заплахата ден след ден, който се бори с вируса и всекидневно избавя тези, които се заразяват. Още един път желаеме да им благодарим за тяхната усилена ежедневна работа ", съобщи Педро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР