Нападателят на Челси Армандо Броя се присъединява към Фулъм под

...
Нападателят на Челси Армандо Броя се присъединява към Фулъм под
Коментари Харесай

Фулъм привлече нападател на Челси

Нападателят на Челси Армандо Броя се причислява към Фулъм чартърен до края на сезона, оповестиха и двата клуба от британската Висша лига, малко откакто трансферния интервал завърши.

Финансовите елементи по договорката не се оповестяват, само че съгласно някои английски таблоиди Фулъм ще заплати за използването на играча през идващите шест месеца 4 милиона паунда. Няма информация дали заплатата ще бъде поделена сред тимовете или единствено един от двата ще я заплаща.
 Фулъм - Нюкасъл 0:2 в мач за ФА Къп
Фулъм отпадна от втори шампионат единствено в границите на няколко дни

След проваляне от Нюкасъл за ФА Къп

" Аз съм извънредно благополучен, че постигнахме съглашение за привличането на Армандо Броя във Фулъм, въпреки и единствено като преотстъпен. Той е млад и доста надарен нападател, който ми сподели, че е благополучен да пристигна при нас и доста стимулиран ", съобщи изпълнителният шеф Тони Хан в изказване за страницата на Котиджърс, какъвто е прякорът на отбора.

Броя има много лимитирани шансове да играе за Челси по този начин или другояче, а с контузиите, които го преследваха, е записал едвам 19 срещи. Той вкара един-единствен гол през този сезон и то тъкмо във вратата на Фулъм през октомври. За купата на Англия има също едно тъкмо попадение - предишния месец против Престън НЕ.
 Ливърпул - Челси 4:1 в мач от Премиър лийг
Клоп въодушеви Ливърпул за погром над Челси

" Червените " възвърнаха задатъка си от 5 точки пред Манчестър Сити

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино съобщи през януари, че няма желание да го пуска на никое място, защото го брои за значима част от състава при отсъствието на Никола Джаксън, зает с националния отбор на Сенегал. Сенегалците, които бяха защитаващи купата си в шампионата за Купата на Африка, отпаднаха в понеделник на осминафинал от домакина Кот д`Ивоар и Джаксън се прибра в Лондон.

Челси изпрати още един собствен футболист да натрупа опит. 19-годишният бразилски халф Андрей Сантош отива също преотстъпен във френския Страсбург, който е партньорски клуб на лондончани. През есента той отново беше отвън " Стамфорд Бридж ", само че риташе за Нотингам Форест.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР