Нападателят на Бразилия Ричарлисон изигра нов силен мач на Световното

...
Нападателят на Бразилия Ричарлисон изигра нов силен мач на Световното
Коментари Харесай

Ричарлисон: Изиграхме отличен мач

Нападателят на Бразилия Ричарлисон изигра нов мощен мач на Световното и се разписа при триумфа с 4:1 над Южна Корея на 1/8-финала. Според него отборът му е изиграл отличен мач.

" Днес изиграхме отличен мач, изключително през първото полувреме. Много хора не виждат едно нещо, само че то е значимо. Миналият мач против Камерун даде опция на доста хора да играят и да натрупат убеденост. Днес това си пролича на терена Сега е значимо да останем мощни ", съобщи Ричарлисон.

Той разяснява и метода, по който отпразнува гола си с танца на гълъба, като даже и селекционерът Тите се включи в празненствата.

" Бяхме репетирали този танц преди мача. Треньорът се включи с нас в празнуването на гола, както му бяхме посочили в хотела. Дано продължим в този дух. Той за пръв път танцува с нас и е обикновено да е по-срамежлив и да се приспособява последователно. Важното е, че той е част от групата ", добави нападателят.

Според него тази победа е значима за самочувствието на тима преди идващите огромни борби.

" Разбира се, че е значим, изключително в елиминациите. Треньорът искаше тъкмо това от нас - цялостна централизация от първата минута. Нямахме право на неточности. Всички заслужават поздравления за отношението си ", приключи Ричарлисон.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР