Нападателят на Бразилия и Пари Сен Жермен Неймар в скоро

...
Нападателят на Бразилия и Пари Сен Жермен Неймар в скоро
Коментари Харесай

Неймар ще разкрие новини за бъдещето си след Копа Америка

Нападателят на Бразилия и Пари Сен Жермен Неймар в скоро време ще разгласи пред публицистите вести за своето бъдеще и по-специално дали още веднъж ще облече екипа на Барселона. Острието ще направи изказване след финалния мач на Копа Америка, който ще се състои на 7 юли.

Неймар няма обществено да приказва за бъдещето си преди завършването на шампионата от почитание към своите съотборници от националния отбор.

Очаква се 27-годишният нападател да разгласи, че напуща ПСЖ, което ще повлияе удобно на договарянията сред Барселона и френския клуб.

По-рано този месец в медиите се появиха изказвания, че Неймар е постигнал устно съглашение с Барселона за петгодишен договор. Най-скъпият футболист в света изобщо не е водил договаряния с Барса, а просто е приел препоръчаните му условия, защото схваща какъв брой мъчно ще бъде на каталунците да осъществят прехвърлянето.

Местната преса твърди, че бразилецът е приел да получава по 24 млн. евро годишно, а това е с 12 млн. по-малко от възнаграждението му в ПСЖ.

Той също по този начин ще би трябвало да се извини обществено на клубните почитатели за метода, по който напусна отбора преди две години. 27-годишният нападател прекара четири години на „ Камп Ноу “, като завоюва Шампионската лига през 2015 и на два пъти Ла Лига. За този интервал той образува отличен синхрон с Лионел Меси и Луис Суарес в офанзивата на „ блаугранас “. При всеки случай, завръщане на Неймар в Барселона ще изиска от клуба финансови запаси от продажби. Очаква се скоро прехвърлянето на Антоан Гризман да бъде финализиран от Атлетико Мадрид за 120 млн. евро, до момента в който Френки де Йонг към този момент подписа публично от Аякс за 75 млн. евро.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР