Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов вкара два гола за

...
Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов вкара два гола за
Коментари Харесай

Божинов: Не мога да си сваля гащите, респект към синя България, Левски знае къде да ме намери

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов вкара два гола за изненадващата победа с 3:1 над Левски на “Герена”. Той обаче не се зарадва на попаденията.

След срещата някогашният състезател на сините, Лече, Фиорентина, Ювентус, Манчестър сити и Спортинг разгласи, че има качества за огромен тим, а в случай че Левски желае да го има в състава си, може да му се обади.

“Трудно е, тежко се приказва. Емоция, адреналин… Играхме това, което желае треньорът. Искахме да ги пресираме. Левски е доста класен тим, с по-силни футболисти от нас, само че кагато работим дружно, нещата се получават. Вкарахме си ситуациите. Левски си имаше ситуациите. Това е огромен тим. Благодаря на моите съотборници. Днес си помагахме и победихме огромен тим.

Съжалявам за тима на Левски. Мисля, че първенец се става, когато се взимат мачове против по-малките тимове.

Жестовете ми бяха към почитателите на Левски и най-много към Биляна. Тя ми звънна и ми сподели да направя сърце и аз направих. Но й споделих, че не желая и няма да се веселя.

Левски ми е на сърцето. Распект към цяла синя България. Ще не преставам да съм почитател на Левски. Но в клуба би трябвало да влязат съществени хора и ръководители, които да си правят работата от спортно-техническа позиция. Да върнат Левски на мястото, на което би трябвало да бъде. Вече 10 години проблем след проблем. Надявам се да дойдат съществени хора. Ако Павел Колев в действителност пристигна, той е сериозен човек, експерт, футболен човек… Левски би трябвало да има шеф от вида на Наско Сираков, който да е състезателен шеф. До него да има човек като Павел Колев. Нищо персонално, просто Левски би трябвало да направи цялостна смяна. Дочувам, че ще дойдат съществени хора”, сподели Божинов, след което продължи:

“Валери Божинов пристигна тук, с цел да покаже, че е футболист за огромните тимове. Искам да играя в националния тим, само че за това питайте господин Хубчев, а не мен. Респект и почитание към почитателите на Левски, извиних им се. Но аз съм експерт, не мога да си смъква гащите.

Исках да вкарам на ЦСКА, само че не се получи. Вкарах на Левски. Когато играя против някогашни тимове, нещата ми се получават.

Ако хората и щаба на Левски решат, че имат потребност от мен, знаят къде да ме намерят. Договорът ми изтича след месец. Но дано се съсредоточвам към Ботев, тъй като съм длъжен на хората във Враца”, добави голмайсторът на Ботев, който похвали съотборника си Валери Домовчийски.

“Аз и Домо сме играли дружно в младежите, Левски и националния тим. Само с взор се разбираме. Казаха ми, че е вкарал неповторим гол. Евала, отлично на Домо! Когато имаш такива класни футболисти, треньорът може да разчита на тях.

След мача споделих на момчетата в съблекалнята: “Момчета, момчета, да, направихме нещо огромно, само че би трябвало да продължим да го вършим. Ако играем по този начин и бъдем единни, ще побеждаваме. Радвайте се, празнувайте, само че от на следващия ден да продължим по същия начин”. Враца жадува за футбол и се надявам да създадем по този начин, че Ботев (Враца) да е фактор през тази година, а ние, футболистите на напишем история”, приключи Божинов. Първа лига 16 кръг, неделя 25 ноември  Левски 1:3краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР