Нападателят на Ботев (Враца) Дориан Бабунски обяви, че може да

...
Нападателят на Ботев (Враца) Дориан Бабунски обяви, че може да
Коментари Харесай

Дориан Бабунски: Има интерес от България и чужбина към мен

Нападателят на Ботев (Враца) Дориан Бабунски разгласи, че може да си тръгне от северозападния отбор. Северномакедонецът съобщи пред dsport, че има много предложения към него.

" Реалността е такава, че към момента съм футболист на Ботев, само че има интерес от други тимове от България и чужбина. Ще забележим в идващите пет дни какво ще стане. Мисля, че ще има положителни вести за всички. Моето предпочитание е Ботев Враца да има триумфи тази година. Засега това мога да кажа ", добави загадъчно нападателят.

" Мисля, че в края на първия полусезон показахме доста добра игра. Ботев Враца може да остане в шампионата, а за какво не и да се бори за малко по-високо класиране ", счита той.
 Италианци напират за гении на Ботев (Враца)
Италианци напират за гении на Ботев (Враца)

Мирослав Маринов и Краисмир Тодоров са в полезрението им

" Много ми харесва Враца, освен тимът, а и градът и хората тук. Усещам поддръжката и това е най-важното за един футболист ", разкри националът на Северна Македония.

" Със сигурност е по-трудно да вкарваш голове, когато играеш за по-малък клуб, в случай че приказваме действително. Всички мои съотборници ми помагаха и всички заслужавахме тази статистика за голове ", сподели още Бабунски.

" В българското състезание има доста положителни футболисти във всички тимове. Това ме изненада. Мисля, че шампионатът заслужава да получава почитание в другите страни ", показа северномакедонецът.

" Получих първата си повиквателна за националния тим на Северна Македония и това е короната в кариерата ми. Много съм признателен на Ботев Враца, че ми оказа помощ за този миг от моята кариера ", добави още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР