Нападателят на Ботев (Враца) Дориан Бабунски бе избран за Играч

...
Нападателят на Ботев (Враца) Дориан Бабунски бе избран за Играч
Коментари Харесай

Избраха Дориан Бабунски за Играч на втория кръг

Нападателят на Ботев (Враца) Дориан Бабунски бе определен за Играч №1 на втория кръг в efbet Лига. 24-годипният състезател вкара два гола на " сините " при успеха с 2:0 във Враца.

" Излизаме на терена във всеки мач без да се опасяваме от съперника. Вярно е, че има тимове с по-големи благоприятни условия като Лудогорец и ЦСКА, в последно време и Черно море се показва добре, само че ние излизаме на терена да водим борба и да побеждаваме ", показа Бабунски.
 Ръководстово на Ботев (Враца) е дало цялостна независимост на Даниел Моралес
Ръководстово на Ботев (Враца) е дало цялостна независимост на Даниел Моралес

Седем точки за три мача е чудесно, споделя Христо Илиев

" Успях да се наложа като водач на тима и като колектив се сработваме добре. Не давам препоръки, защото има футболисти с по-голям опит от мен, само че се стараем да се разбираме. Новият треньор Дани Моралес също способства с държанието си за другарската атмосфера в тима. Не съм се замислял да се захвана с различен спорт, постоянно съм желал да играя футбол. В къщи беше много забавно, когато аз играех за Реал Мадрид, а брат ми за Барселона, само че не сме имали спречквания. Не мисля за различен тим сега, аз съм футболист на Ботев и желая да играя за Ботев ", сподели още северномакедонският нападател.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР