Нападателят на Берое Октавио призна, че иска да заиграе със

...
Нападателят на Берое Октавио призна, че иска да заиграе със
Коментари Харесай

Футболист на Берое мечтае за класиране в евротурнирите

Нападателят на Берое Октавио призна, че желае да заиграе със старозагорския тим в европейските клубни шампионати през идващия сезон. Той стори това пред бразилския уебсайт UOL.

“В последния кръг направихме тъждество против ЦСКА-София, който е един от тимовете, които имат най-вече вложения в шампионата. Играхме добре и съгласно мен заслужавахме да победим, само че въпреки това играхме против страховит тим.

Целта на клуба е минимум да играе в европейските клубни шампионати и моята задача е да оказа помощ това да стане факт. С класирането за тях имам вяра, че доста порти ще се отворят. Имаме отличен екип и може да реализираме тази цел. Работим за това. Защо да не мечтаем и за освен това? Защо да не мечтаем за шампионската купа? Би било идеално “, съобщи бразилецът.

“Седмицата е сложна. Последните три кръга играхме против първенеца и другите два тима, които вземат участие в евротурнирите. Във футбола не постоянно най-хубавият на терена печели. Сега ни следва посещение на Етър, което наложително би трябвало да вземем “, приключи Откавио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР