Нападателят на бе помолен от Марка да коментира защо неговият

...
Нападателят на бе помолен от Марка да коментира защо неговият
Коментари Харесай

Суарес: Говорим много с Меси, но не за футбол

Нападателят на бе помолен от " Марка " да разяснява за какво неговият добър другар в не се усмихва на терена и сега наподобява по този начин, все едно не изпитва наслаждение от играта. Уругваецът съобщи, че приказва доста постоянно със своя някогашен сътрудник в офанзивата на каталунците, само че двамата разискват други тематики и съвсем не дискутират футболни тематики.

" Ние с него приказваме доста, само че почтено казано, приказваме главно за персоналния си живот. И двамата имаме деца, които скоро честваха рождени дни. Говорим си за това, за живота, за вируса, за всичко друго, само че доста малко за футбол ", съобщи Суарес.

Уругваецът се върна още един път и към метода, по който се раздели с Барселона. Запитан дали е почувствал пренебрежение от страна на клуба, той отговори: " Не. Вече споделих, че се почувствах печален и засегнат поради метода, по който си потеглих. Чувствам се горделив. След като не бях мечтан на едно място, открих друго, на което съм мечтан. Намерих щастието тук и се любувам на този интервал ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР