Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски е попаднал в трансферните

...
Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски е попаднал в трансферните
Коментари Харесай

Юве сменя Игуаин с Левандовски

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски е попаднал в трансферните проекти на Ювентус, твърди “Кориере дело Спорт”. Смята се, че точно полякът ще бъде притеглен на мястото на Гонсало Игуаин, за който интензивно се приказва, че ще си тръгне от “Алианц Стейдиъм”.

Информациите от последните дни твърят, че Пипита е изваден на сергията и му се търсят купувачи. За момента от Юве не дават безапелационен отговор какво ще се случи с него, като оповестиха, че крайното решение ще бъде взето след международното състезание.

След появяването на слуховете за раздялата с Игуаин, започнаха такива и за това кой ще го замести. Първо се спрягаше Мауро Икарди от Интер, а в този момент “Кориере дело Спорт” твърди, че в полезрението на Юве е Роберт Левандовски.

29-годишният поляк не крие, че желае да напусне Байерн и да потърси ново предизвикателсто и Ювентус би бил много добра алтернатива. Той изигра следващия си мощен сезон за “Баварците” и записа 41 гола в 48 мача във всички шампионати, като се чака да бъде съществена фигура в състава на Полша на международното състезание в Русия.

Ювентус и Байерн имат много положителни връзки на трансферния пазар и реализираха няколко покупко-продажби между тях в последните години, тъй че няма да е изненада да се стигне до нов интерен трансфер по оста Мюнхен - Торино.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР