Нападателят на Байерн (Мюнхен)Льорой Сане бе един от грешниците за

...
Нападателят на Байерн (Мюнхен)Льорой Сане бе един от грешниците за
Коментари Харесай

Сане: Какво ли щеше да стане, ако бях вкарал през първото полувреме

Нападателят на Байерн (Мюнхен)Льорой Сане бе един от грешниците за своя отбор при равенството 1:1 в реванша с Манчестър Сити. Този резултат не бе задоволителен на баварците, които бяха изгубили с 0:3 първата среща в Англия. Сане обаче направи огромен пропуск през първото полувреме и той още не може да си елементарни за него.

" Изиграхме добър мач, постоянен мач. Трябваше да отбележа през първото полувреме. Тежко е, тъй като загубихме първата среща с 0:3, което не трябваше да се случва. През цялото време контролирахме мача, пресирахме добре и спечелихме доста топки в средата на терена. Какво ли щеше да стане, в случай че бях отбелязал? Сити е умел тим, който знае по какъв начин да управлява мачовете. Затова е толкоз дразнещо, че загубихме с 0:3 в първия мач. Горд съм от предстяването ни. Трябва да вдигнем глави и да гледаме напред ", съобщи Сане.
 Холанд умъртви нежните очаквания на Байерн, Ман Сити ще има късмет да си отмъсти на Реал Мадрид Холанд умъртви нежните очаквания на Байерн, Ман Сити ще има късмет да си отмъсти на Реал Мадрид
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР