Нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн има класата да подобри

...
Нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн има класата да подобри
Коментари Харесай

Легенда на Германия: Хари Кейн може да подобри рекорда по голове в Бундеслигата

Нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн има класата да усъвършенства върха по голове в Бундеслигата от 41 попадения, счита някогашният нападател на националния тим на Германия Юрген Клинсман, представен от ДПА.

Кейн пристигна през лятото от Тотнъм и означи 17 гола в първите си 11 мача, което се движи по-добре от върха за 34 мача. Бившият нападател на Байерн Роберт Левандовски вкара 41 през сезон 2020-21, като усъвършенства достижението на Герд Мюлер, което устоя 49 години.

" Знаем, че откакто върхът на Герд Мюлер бе усъвършенстван, нито едно достижение не е постоянно ", сподели Клинсман пред списание " Кикер ".

" Не съм сюрпризиран, че се приспособява толкоз бързо към Байерн и Бундеслигата. Той е нападател от международна класа и е доста постоянен ", сподели още той за англичанина.

Клинсман е голмайстор на Бундеслигата от сезон 1987-88 с 19 гола и игра като Кейн за Тотнъм. Той завоюва международната купа през 1990 и европейската тила шест години по-късно като футболист. В момента е селекционер на отбора на Република Корея.

Клинсман е играл и беше треньор на Байерн, като счита, че е малко по-лесно да се вкарват голове в шампионатите на Англия и Германия, в сравнение с в Италия.

" Като нападател нормално не е значимо шампионата, в което играеш, а съотборниците ти ", сподели още Клинсман.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР