Нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн е амбициран за победа

...
Нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн е амбициран за победа
Коментари Харесай

Хари Кейн: Мачовете срещу Арсенал винаги са били едни от най-добрите ми

Нападателят на Байерн Мюнхен Хари Кейн е окуражен за победа над Арсенал в реванша от четвъртфиналите в Шампионска лига. Първата среща в Лондон приключи 2:2. За голмайстора срещата с " топчиите " е още по-специална поради предходния му тим Тотнъм, който е считан за най-големия противник на " артилеристите ". 

Дербитата с Арсенал винаги са били специфични, само че аз към този момент съм част от различен клуб и мисля единствено за това. Знам, че доста почитатели на Тотнъм ще следят дуела с надеждата Байерн да продължи и аз ще се опитам да оказа помощ тъкмо за това ”, заяви Кейн.

“Мачовете ми срещу Арсенал винаги са били едни от най-хубавите ми. Възможно е това да е по този начин поради предишното, тъй като в действителност оттова ме отпратиха. Вероятно постоянно съм изпитвал потребността да се потвърдя пред тях. По принцип желанието ми да се потвърждавам и да оборвам другите постоянно ще бъде част от моето ДНК. ”

Винаги когато стигнеш край, само че не успееш да го спечелиш, у теб остава едно голямо предпочитание да стигнеш отново там и да направиш последната крачка към трофея ”, увери голаджията.

“Да играя в немското състезание е ужасно прекарване. Леверкузен обаче направи приказен сезон. Ето за какво в този момент задачата ни в шампионата е да приключим втори ”.

“Към мен има избрани упования от хората, че ще бъда на едно високо равнище. И това не включва единствено голове и асистенции, а и поради опита и ролята ми на водач. Аз най-вече от всички проучвам играта си и диря грешките.

Сега сме доста покрай финала в Шампионската лига. Оптимисти сме и разполагаме с доста футболисти, които са играли във значими мачове. Не е загадка, че всяка година задачата на Байерн е да завоюва ШЛ. Към този клуб постоянно има упования по отношение на оценките в Европа. През сезона до момента се вижда, че играем по друг метод в ШЛ спрямо немското състезание.

Време е да вдигнем равнището. Време е аз и останалите футболисти да покажем какво можем. В отбора имаме вяра, че сме в положение да реализираме нещо огромно.

Необходимо е обаче и да се поучим от грешките ни в първия дуел срещу Арсенал. Представихме се добре в отбрана и създадохме проблеми на съперника. Да се надяваме да сме по-добри във владението на топката и да натикаме Арсенал в неговата половина ”, приключи Кейн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР