Нападателят на Барселона Мемфис Депай е на път да се

...
Нападателят на Барселона Мемфис Депай е на път да се
Коментари Харесай

Депай пред завръщане в Манчестър Юнайтед

Нападателят на Барселона Мемфис Депай е на път да се завърне в някогашния си клуб Манчестър Юнайтед, откакто каталунците не считат да разчитат на него. The Athletic твърди, че нидерландският национал няма нищо срещу още веднъж да облече екипа на „ алените дяволи “.

Депай е договаря с Юнайтед и през лятото, а в този момент пред възможна договорка стои същата спънка, както и тогава - желанието на Барселона да прибере трансферна сума за нападателя. На „ Камп Ноу “ са наясно, че не могат да изкарат доста пари от него, защото договорът му изтича в края на сезона, само че не желаят да го изтърван гратис.

В същото време мениджърът на Юнайтед - Ерик загар Хаг, търси нападател, който да запълни празнината, оставена след напускането на Кристиано Роналдо. Един от разновидностите е Жоао Феликс, само че португалецът се счита, че е прекомерно безценен за англичаните. От Манчестър Юнайтед избират да вземат футболист чартърен и към този момент се появиха информации, че са се насочили към Венсан Абубакар, който стана непотребен в Ал-Насър точно след идването на Роналдо. Дори камерунецът да се озове на „ Олд Трафорд “, това не изключва опцията и Депай да го последва.

Manchester United are still interested in Memphis Depay.


— Barça Universal (@BarcaUniversal)
Бившата звезда на ПСВ Айндховен и Олимпик Лион игра за „ алените дяволи “ сред 2015-а и 2017-а година, само че не съумя да разгърне изцяло качествата си. Сега той е запаса и в Барса, като има единствено 4 мача от началото на сезона, а също така на няколко пъти страдаше от травми.

Преди време се писа, че от Барселона са предложили Депай и на Нюкасъл Юнайтед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР