Нападателят на Барселона Луис Суарес не смята, че Неймар ще

...
Нападателят на Барселона Луис Суарес не смята, че Неймар ще
Коментари Харесай

Луис Суарес: Не смятам, че Неймар ще отиде да играе в Реал

Нападателят на Барселона Луис Суарес не счита, че Неймар ще заиграе в Реал Мадрид.

"Ней е към този момент зрял човек и изцяло умишлено взе своето решение. Със сигурност го направи с доста болежка, тъй като беше благополучен тук “, разяснява Суарес в изявление за „ Marca “.

„ Ние всички би трябвало да приемем, че той е имал други цели и е желал да поеме към постигането им. Това беше разбираемо решение, което той взе дружно със фамилията си. Няма място за упрек, единствено за възхита и чиста любов поради всичко, което даде на клуба, и поради връзките ни през тези години ", добави уругвайският футболист.

Дело проваля трансфер на Неймар в Реал Мадрид

Той бе запитан и за това по какъв начин прави оценка опцията бразилецът да заиграе в Реал след година-две. „ Не, въобще не. Честно казано, не го виждам. Знам какъв човек е и какъв брой се възхищаваше на Барселона и съотборниците си. Не виждам Ней в Мадрид ", продължи нападателят.

Неймар "избухна " при въпрос за Реал Мадрид

ПСЖ отхвърли в контракта на Неймар да има освобождаваща уговорка

„ Валверде е треньор, който има огромно доверие в своите футболисти. Той не е трансформирал доста в Барселона, само че е доста по-различен от Луис Енрике. Двамата се разграничават в метода, по който водят подготвителните занимания на тима и мачовете. “

„ Неймар е друг и специфичен футболист. Ние обаче взехме нови попълнения, които ни оказват помощ доста като Деулофеу. Паулиньо също се приспособява доста добре към Барселона. Дембеле имаше неприятен шанс, че се контузи единствено няколко дни след прехвърлянето си в Барселона. Когато се оправи, ние ще имаме опция да забележим неговите качества в цялостен мащаб. Аз имам вяра, че той ще ни изненада доста. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР