Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг сподели, че доволен от спечелената

...
Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг сподели, че доволен от спечелената
Коментари Харесай

Обамеянг: Взимаме тази точка

Нападателят на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг показа, че удовлетворен от извоюваната точка при визитата на лондончани на Манчестър Юнайтед на „ Олд Трафорд”. Двубоят в приключи при резултат 1:1, а голът за „ артилеристите” бе дело точно на Обамеянг след разглеждане на ситуацията с VAR.

„ Мисля, че се борихме доста добре през днешния ден. Спечелихме точка. Винаги е мъчно, когато дойдеш да играеш тук, тъй че одобряваме тази точка. Не е елементарно, когато допуснеш гол тъкмо преди почивката. През второто полувреме обаче излязохме и показахме страховит дух. Миналата седмица още веднъж трябваше да се връщаме в резултата. Трябва да започваме мачовете си с повече увереност”, разяснява той.

„ При гола бях сигурен, че не бях в засада. Останах доста сюрпризиран, когато реферът отсъди тъкмо такава. Винаги се пробвам да вкарам, даже да има сигнал от съдията. Чух почитателите да споделят, че това е засада, само че това си беше чист гол. Да, възприятието при насладата постоянно е необичайно. Не можеш да се израдваш 100%, само че това е в реда на нещата, тъй като аз съм благополучен в същото време”, добави нападателят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР