Нападателят на Арсенал Оливие Жиру призна, че през лятото е

...
Нападателят на Арсенал Оливие Жиру призна, че през лятото е
Коментари Харесай

Оливие Жиру: Решението ми да остана в Арсенал бе най-доброто

Нападателят на Арсенал Оливие Жиру призна, че през лятото е бил покрай това да напусне клуба. Френският национал разкри, че е имал сериозна оферта от страна на Евертън, само че в последна сметка е взел решение да остане на „ Емирейтс “ и да се бори за мястото си в състава.

Въпреки че е един от най-опитните в отбора на Арсен Венгер, 31-годишният футболист не е първи избор за офанзива на лондончани. Положението му в тима се утежни още повече след идването през лятото на неговия съотборник в националния тим на Франция Александър Лаказет. Можех да си потегли. Бяха доста покрай трансфер в различен британски клуб – този на Евертън, само че мисля, че взех най-правилното решение. Нападателят разяснява и опцията да се завърне във френската Лига 1.

„ Изпитвам голямо почитание към Олимпик Марсилия, това е клуб на който съчувствува от дълги години. Уважавам и Лион, които в един миг също имаха интерес към мен. Моето предпочитание обаче не бе да се връщам във Франция, тъй като се усещам благополучен в Англия. Все отново един ден може да се върна в Лига 1 “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР