Нападателят на Арсенал Оливие Жиру може да загуби мястото си

...
Нападателят на Арсенал Оливие Жиру може да загуби мястото си
Коментари Харесай

Мястото на Жиру във Франция сериозно се разклати

Нападателят на Арсенал Оливие Жиру може да загуби мястото си във френския народен тим, в случай че не стартира да играе по-редовно. Предупреждението пристигна от помощник-треньора на „ петлите” Ги Стефан.

31-годишният голаджия към момента чака първия си мач като титуляр за „ топчиите” във Висшата лига, въпреки че откри метод да вкара 3 гола. За сметка на това той непроменяемо е част от стартовия им състав в мачовете за Лига Европа и Купата на Лигата.

Жиру и Алексис Санчес непрекъснато окупираха челните позиции като голмайстори на Арсенал през последните сезони, само че не щеш ли въпреки всичко някогашният ас на Монпелие от този сезон е твърда запаса на своя съотечественик Алесандър Лаказет. „ Очевидно е, че той не получава задоволително игрови минути и селекционерът Дидие Деешан към този момент имаше диалог с него по този въпрос”, призна Стефан пред френската телевизия TF1. „ Жиру би трябвало да откри решение през идващите седмици.”

„ Неговият коефициент на голове по отношение на мачове е добър, само че в този момент е нужно да играе”, добави Стефан.

Жиру има 29 гола в 69 мача за Франция и бе част от състава на „ петлите”, които стигна до четвъртфиналите на Мондиал 2014 и финала на UEFA EURO 2016.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР