Нападателят на Арсенал Дани Уелбек бе откаран в болница с

...
Нападателят на Арсенал Дани Уелбек бе откаран в болница с
Коментари Харесай

Нападател на Арсенал с нова тежка контузия

 Звезда на Арсенал се похвали с следващ звяр в автопарка си
Нападателят на Арсенал Дани Уелбек бе откаран в болница с доста тежка травма, която получи по време на мача от Лига Европа със Спортинг Лисабон, който приключи 0:0.

Футболистът удари неприятно глезена си през първото полувреме, откакто скочи да играе с глава. Наложи се лекарският екип да влезе на терена и даде О2 на играча и да го изнесе на носилка под бурните аплодисменти на почитателите на " Емиратс ".

" Става въпрос за строшаване в глезена. Контузията е тежка. Тази обстановка повлия душевен на футболистите, тъй като те видяха тази ужасна контузия. След края на мача никой не говореше за резултата, а всички питаха по какъв начин е Дани ", разяснява мениджърът на Арсенал Унай Емери.



Това не е първата тежка травма на Уелбек. Преди 4 години той претърпя интервенция, поради пострадване на костта към коляното и бе отвън терените към 6 месеца.

Година по-късно нападателят още веднъж получи контузия в тази област. Последната му тежка травма бе през септември 2017, когато Уелбек бе с заради разтежение в слабините. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР