Нападателят на Арсенал Александре Лаказет е попаднал в полезрението на

...
Нападателят на Арсенал Александре Лаказет е попаднал в полезрението на
Коментари Харесай

Лаказет също е вариант за Атлетико Мадрид

Нападателят на Арсенал Александре Лаказет е попаднал в полезрението на Атлетико Мадрид, написа " Soccer Link ". " Дюшекчиите " са решени да подсилят офанзивата си за идващия сезон и се оглеждат за подобаващи футболисти, като френският голаджия е следващото име в листата на мадридчани.

От Атлетико даже към този момент са влезнали в контакт с Арсенал, с цел да насочат питане за цената на Лаказет. Смята се, че Микел Артета няма да прави пречки на този трансфер, защото желае да събере пари за по-сериозна селекция, с която да освежи състава през лятото.

Първата цел на Атлетико си остава Единсон Кавани, само че на този стадий договарянията за уругваеца вървят мъчно и точно това е повода от " Уанда Метрополитано " да са подготвени и с авариен вариан, а точно Лаказет.

" Дюшекчиите " имат голяма потребност от класен нападател, който да усъвършенства успеваемостта в офанзива. Мадридчани са тимът с най-слабо нахлуване от тези в горната половина на таблицата в Ла Лига, като имат маркирани 31 гола в 27 мача.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР