Нападателят на аржентинския Тигре Матео Ретеги предизвика истински фурор с

...
Нападателят на аржентинския Тигре Матео Ретеги предизвика истински фурор с
Коментари Харесай

Новата италианска сензация потвърди, че скоро ще играе в Европа

Нападателят на аржентинския Тигре Матео Ретеги провокира същински възторг с дебюта си за националния тим на Италия и означи две попадения надлежно против Англия и Малта. Той бе чужд единствено до преди няколко седмици, само че в този момент към този момент е считан за трансферна цел на доста европейски отбори. 

“Следващият ми тим ще бъде в Европа. Много ще ми хареса да натрупам опит в Серия А, само че към този момент нямам концепция какво ще стане. Баща ми се грижи за тези неща, ” съобщи самият Ретеги пред “Гадзета дело Спорт ”. 

Междувременно Фабрицио Романо твърди, че той е мощно мечтан от Айнтрахт (Франкфурт), въпреки към момента нищо да не е контрактувано сред двете страни. Германският отбор търси заместител на Рандал Коло Муани, който съвсем несъмнено ще напусне през лятото. Интер също демонстрира интерес към Ретеги.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР