Нападателят на Арда Преслав Боруков даде мнението си след загубата

...
Нападателят на Арда Преслав Боруков даде мнението си след загубата
Коментари Харесай

Нападател на Арда скочи на съдийството и БФС

Нападателят на Арда Преслав Боруков даде мнението си след загубата на своя отбор от Левски. Тимът от Кърджали пропусна шанса си да играе в Европа, откакто отстъпи на “Герена ” с 0:2.
 Уелтон прати Левски в Европа! Уелтон прати Левски в Европа!
“Баражът бе доста значим, само че съгласно мен няколко бързи картона за наши футболисти без основателна причина първоначално наклониха в интерес на Левски безконечните. Нямам какво да кажа повече.

Вие видяхте, първо баражът беше на 10-ти съгласно УЕФА, след това го местят на 11, след това отново го върнаха. Видяхте. Не разполагахме с цялостна пейка. За нас няма отмора, за тях има, за нас не.

Мисля, че 10 мача преди този момент нямахме загуба и мисля, че дадохме добра поръчка за идващия сезон.

Съжалявам за този мач, цялостен сезон се борехме за този бараж. Съдийството не беше равностойно, само че приветствам Левски. Те демонстрираха класа и самочувствие. Не желая обаче да става по този метод и толкоз очеизвадно. Оказа си въздействие.

В момента имам контракт с Арда. Сега имаме къса отмора, събират ни след 10 дни и ще забележим какво ще се случва. Не мога да кажа за моето бъдеще ”, съобщи Боруков.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР