Нападателят на Ал Итихад Абдеразак Хамдала беше бит с камшик

...
Нападателят на Ал Итихад Абдеразак Хамдала беше бит с камшик
Коментари Харесай

Биха с камшик футболист в Саудитска Арабия, а след това го наказаха да не играе

Нападателят на Ал Итихад Абдеразак Хамдала беше обичай с бич от почитател, откакто хвърли вода по трибуните в края на мача за Суперкупата на Саудитска Арабия против Ал Хилал.
Прочетете още
Хамдала рискува да бъде осъден от Комисията по дисциплинираност и нравственос, съгласно „ Arab Press “, като наказването може да варира от 2 мача до безсрочно премахване.

„ Хамдала ще бъде осъден за този случай, при използване на разпоредбите, и при положение на отчет на рефера на мача Халед Ал Тарис за случая, това ще се смята за позорно държание и ще бъде със спрени спортни права и с санкция от 20 000 саудитски риала (около 5 хиляди евро) ", сподели Айман Ал Рифаи, някогашен водач на комитета на футболната федерация на Саудитска Арабия, представен от „ Kooora “.

Вестник „ Goal Arabia “ и „ Al-Sharq Al-Awsat “ оповестиха, че нападателят и Хамдала са били арестувани след случката, с цел да дадат сведения, като локалното издание „ Arriyadiyah “ добави, че и Хамдала и нападателят му са се отказали от недоволствата си.

Странното в обстановката е, че съгласно локалните медии в Саудитска Арабия, виновността е на мароканския футболист, а не на гневният почитател, който го бичувал с бич след мача на стадиона.

Иначе самият край беше извоюван от Ал Хилал с 4:1



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР