Нападателят Мартин Камбуров вкара двете попадения за новия си-стар тим

...
Нападателят Мартин Камбуров вкара двете попадения за новия си-стар тим
Коментари Харесай

Камбуров се завърна в "Берое" с голове 247 и 248 в елита

Нападателят Мартин Камбуров вкара двете попадения за новия си-стар отбор " Берое " в среща от 17-ия кръг на Първа футболна лига. Старозагорци победиха " Ботев " Враца с 2:1 като посетител.

Камбуров се приближи единствено на 5 попадения от върха на Петър Жеков за най-вече голове в елита на родния футбол. Играчът на " Берое " към този момент има 248 попадения, до момента в който легендата на ЦСКА е с 253!

40-годишният Камбуров беше картотекиран в отбора на старозагорци няколко часа преди мача. Той се завърна в тима, откакто прекара няколко месеца в ЦСКА 1948.

Условията за футбол във Враца не бяха положителни. Теренът беше заледен, което принуди гостите да си закупят нови бутонки от близкия магазин в града. В " Ботев " Враца може да съжаляват, защото множеството благоприятни условия за гол бяха на тяхната сметка.

Първото попадение на Камбуров падна в 13-ата минута. Той се разписа от дузпа, отсъдена, откакто Ндиайе от " Ботев " го фаулира.

Домакините изравниха единствено 7 минути по-късно. Мартин Николов означи първия си гол за врачани.

Снимка: Lap.bg

Последваха минути, в които футболистите на двата отбора се редуваха да пропущат. Така се стигна до продължението, в което Камбуров още веднъж се разписа. Той овладя топката на гърди и със задна ножица я прати във вратата.

След успеха " Берое " е на пето място в класирането. " Ботев " Враца е в поредност от 6 загуби и е на 10-та позиция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР