Нападателят, който бе заснет от охранителни камери как налага момиче,

...
Нападателят, който бе заснет от охранителни камери как налага момиче,
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на нападателя, ритал и удрял момиче в Кършияка

Нападателят, който бе сниман от охранителни камери по какъв начин постанова момиче, се снабди с обвиняване.  Днес, 16 октомври Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен  20-годишният Валентин П., за това, че преди 3 дни е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи обществения- нанесъл голям брой удари с ръце и крайници по лицето и тялото на 19-годишно момиче, влачил я по земята, дърпал я за косата, обиждал я и крещял.
Прочетете още
Полицията и прокуратурата се самосезираха след обява на  TrafficNews  за нанесения нечовечен побой. Припомняме, че грозните сцени бяха запечатани от охранителна камера към 20:00 часа на ул. „ Момчил Войвода “ на 13 октомври.

Установено е от държавното обвиняване, че мъжът и дамата, които се виждат на фрагментите, се познавали и имали връзка. Извършват се дейности по следствието – разпити на очевидци, назначена е съдебномедицинска експертиза за определяне на телесните увреждания, като след правене на заключението ще се преценя за прецизиране на обвиняването и др.  

Според наши източници момичето и момчето от клипа имат връзка от няколко години, като неотдавна живеели на фамилни начала. Между 20-годишният Валентин П. и 19-годишната му другарка постоянно имало спорове, като най-вероятно мотив за побоя още веднъж е спор. Живеещи в региона споделят, че момичето е викало „ Помощ, мамо! ” в момента на нападението, като съгласно тях е допустимо майка и да е била някъде наоколо. 

Обвиняемият  е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР