Нападателят Кайл Лафърти, който беше капитан на Северна Ирландия при

...
Нападателят Кайл Лафърти, който беше капитан на Северна Ирландия при
Коментари Харесай

Капитанът на Северна Ирландия: Победата над България е задължителна

Нападателят Кайл Лафърти, който беше капитан на Северна Ирландия при загубата с 1:2 от Съединени американски щати в контрола, е на мнение, че успеха над България е наложителна.

" Лъвовете " гостуват в Белфаст в сряда в международна подготовка.

" След като загубихме против Италия, позитивното показване беше през второто полувреме, тъй че всички ние сме разчувствани да излезем за мача с България. Очевидно мениджърът даде отмора на няколко играчи в мача със Съединени американски щати, с цел да им обезпечи прохлада в краката за сряда ".

" Не желая да оказвам напън върху момчетата, само че в случай че желаеме да имаме думата в борбите за място на Мондиала, това е мач, който би трябвало да спечелим. Ако се представим както в последните няколко мача, тогава ще се получи ".

" Головете обезпечават още мачове, а като нападател те правят оценка точно по тях. Джош Магенис доста пъти е излизал във значима роля на сцената и е вкарвал. Ако аз съм на терена всеки мач и отбелязвам, най-нормалното е да чакам треньорът да ме пусне и за страната. Но сега Джош бележи голове за клубния си тим и националният тим е задължен да му показа същата роля ", продължи Лафърти.

" За себе си мога да кажа, че имам едно чувство. И то е, че ще попадна в протокола от мача по-скоро рано, в сравнение с късно ", сподели още нападателят.
 Селекционерът на Северна Ирландия упорства за триумф против България
Селекционерът на Северна Ирландия упорства за триумф против България

" Една победа в този момент ще облекчи част от натиска, който ни следва да посрещнем през септември "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР