Нападателят Жуниор Мапуку се готви да се върне в Левски.

...
Нападателят Жуниор Мапуку се готви да се върне в Левски.
Коментари Харесай

Във Франция: Мапуку се връща в Левски

Нападателят Жуниор Мапуку се готви да се върне в Левски. Това разгласи едно от най-големите и авторитетни френски издания " Льо Паризиен ". То направи блиц-интервю с конгоанеца, който сега е във Франция, с цел да взе участие в другарски шампионат с екипа на националния тим на Демократична република Конго.

Изданието показва тарана като " бъдещото попълнение на гранда от София ", до момента в който самият Мапуку не желае да разяснява публично тематиката. Името му се завъртя за " Герена " и по-рано тази година, като тогава самият той разгласи, че се готви да се завърне у нас.

От Левски обаче побързаха да опровергаят тази информация. Тогава обаче треньор на тима беше Георги Дерменджиев, а в този момент отпред е Петър Хубчев, който доста добре познава качествата на конгоанеца от взаимната им работа в Берое. И несъмнено е от хората, които знаят по какъв начин да измъкнат най-хубавото от него.

Мапуку е свободен сътрудник, откакто беше освободен преди няколко седмици от румънския си отбор Дунарея Кълъраш. Именно тогава той се предложи на " сините ", а в този момент очевидно е загатнал пред " Льо Паризиен ", че това още веднъж е алтернатива за него.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР