Нападателят изненадващо се завръща в . Бразилецът в последните сезони

...
Нападателят изненадващо се завръща в . Бразилецът в последните сезони
Коментари Харесай

Шимунджа изненадващо върна отритнат нападател в отбора

Нападателят изненадващо се завръща в . Бразилецът в последните сезони е пращан под дърво и камък чартърен от клуба, само че в този момент ще се върне в тима и ще взе участие в зимната подготовка на отбора. През последния сезон 27-годишният футболист игра чартърен в Конституция на Република България и Рио Аве. Преди това той беше пратен в Гояс, Атлетико (ГО) и ФК Персеполис от Иран.
Завръщането на Брандао при " орлите " е инициирано от новия треньор Анте Шимунджа, оповестява lance.com.br. Интерес към нападателя е имало и от тим в бразилската Серия Б, само че той е предпочел да се върне в България. Бразилецът стана състезател на 10-кратните първенци на България през сезон 2018/19, като подписа 5-годишен контракт.
" С огромно неспокойствие чакам завръщането си в клуба. Ще направя всичко допустимо, с цел да оправдая упованията и да оказа помощ на тима до края на сезона. Имаме значими дуели през този интервал, в които имам вяра, че можем да реализираме положителни неща. Отборът се оправя доста добре в шампионата и тръгваме към купата, с изключение на купата, която също е значима за клуба. Вярвам, че пристигнах от една позитивна 2021 година с положителни самостоятелни индикатори и се надявам да имам още по-добра 2022 година ", съобщи Брандао.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР