Нападателят Иван Петков напусна Етър. Той ще продължи кариерата си

...
Нападателят Иван Петков напусна Етър. Той ще продължи кариерата си
Коментари Харесай

Цар Иван си тръгна от Етър

Нападателят Иван Петков напусна Етър. Той ще продължи кариерата си в Янтра Габрово. Цар Иван, както го назовават почитателите, ще облича напролет екипа на габровския отбор, с цел да помогне на тима в борбите от втория полусезон.

Иван Петков е роден във Велико Търново и е младеж на " болярите ", предава уеб сайтът на клуба. Кариерата му е минала в тимовете на Загорец, Калиакра, Спартак Варна. От 2014 година е в състава на родния Етър. Има 15 сезона и над 280 изиграни мача в професионалния футбол в Първа и Втора лига.

Етър се съобрази с желанието на футболиста да играе постоянно. Сърдечно му пожелаваме да продължава да бележи голове, както го е правил през цялата си богата кариера!, написаха от клуба.
 Преслав Боруков: До лятото съм футболист на Етър
Преслав Боруков: До лятото съм футболист на Етър

" Очаквам и мощно се надявам да печелим повече точки в идващите мачове "

" Разбрахме се с управлението да продължа кариерата си в Янтра. Мисля, че там ще имам огромен късмет да играя и ще разчитат на мен. Искам да поиграя още малко футбол, да си видя опциите във Втора лига в професионалния футбол. Моето сърце постоянно е било в Етър, седем години съм носил виолетовия екип. Най-незабравимите мемоари от кариерата ми са в Етър и когато и да е мога да се върна и знам, че ще бъда добре пристигнал - както в моето семейство. Надявам се тимът да се избави и да го чака положително бъдеще! Винаги ще проследявам мачовете му, кой знае, може след време да се върна отново.

Физически се усещам доста добре, направихме хубава подготовка, имам самочувствие и по тази причина желая да отида да играя постоянно. Тук има по-млади момчета, на които ще се разчита, дано те оказват помощ и вкарват голове, както съм го правил и аз!

Искам да благодаря на всички почитатели за цялата поддръжка през годините. И в този момент като чуя " Цар Иван ", напряко настръхвам... Без тях съм бил никой и най-хубавите ми страсти са с тях! ", съобщи Иван Петков.

След последната му подготовка с " виолетовите " през днешния ден той получи от клуба своя лилав екип с №9 с подписите на всички футболисти и не можа да сдържи сълзите си, като им пожела триумф и да дават всичко от себе си за Етър.

" Иване, ти си вечно един от нас и пътят към стадион " Ивайло " за теб е отворен когато и да е! ", написаха за край великотърновци.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР