Нападателят Ильназ Галявиев е действал сам, въпреки твърдението на няколко

...
Нападателят Ильназ Галявиев е действал сам, въпреки твърдението на няколко
Коментари Харесай

Разпространиха снимка на психопата от Казан. Той се мислел за Господ, вярвал, че на света не трябва да остане жив човек

Нападателят Ильназ Галявиев е работил самичък, макар изказванието на няколко издания, че в нападението са взели двама. По-късно тази информация беше публично опровергана от управлението на Татарастан. По сведения на Baza (руски уебсайт за новини) главната цел е бил 8-ми А клас – по-голямата част от починалите деца за учили в него. Според „ Комсомольская истина “ измежду потърпевшите и починалите няма възпитаници от горните класове, защото учениците от 10 клас са били на военно образование.

При нападението е починала 25-годишната учителка Эльвира Игнатьева. Тя е имала урок с 5-ти клас, само че е излязла от класната стая откакто е чула стрелбата. 19-годишният Ильназ Галавияев престанал да върви на лекции в казанския лицей „ ТИСБИ “ и надлежно изгубил студентски си права.

Четвъртокурсникът бил „ спокоен и неконфликтен “ съгласно своите сътрудници и преподаватели. Според заявление на Ильназ той в последно време почнал да ненавижда всички и удостоверил това в личния си канал в „ ТЕЛЕГРАМ “, декларирайки, че „ на света не би трябвало да остане жив човек и че хората са неточност на вселената “.По време на първичния разпит се схваща, че през лятото на 2020 година в него почнал да се пробужда „ звярът “ и даже споделил със своята майка, че се усеща като Господ. Baza осведоми, че бащата не е забелязал извънредно държание или отрицателни усеща и мисли в своя наследник.

Оръжието на Галявиев Hatsan ESCORT е същото като Владислав Росляков, който през 2018 година умъртви 20 души в лицей в Керч, твърди Mash. Пушката е била закупена в Йошкар-Оле написа Mash и превежда доказателства – фрагменти от камерата в магазина. Няколко часа след стрелбата президентът Владимир Путин даде задача на националната армия срочно да преработи листата с позволените оръжия за защита като вземе поради оръжието, което е употребявал Ильназ Галявиев. Видеозапис на Marsh демонстрира Галявиев с покритие с черна маска лице и пушка в ръка – умерено гладко да доближава учебното заведение.

В учебното заведение не е имало защита, само че някои чиновници съумеят да натиснат паник бутона. Медията твърди, че гимназията се е отказала от защита поради високата цена на услугата. От администрацията на президента на Татарастан настояват, че двама от чиновниците на учебното заведение, намиращи на входа на зданието по време на нападението били ранени, само че въпреки всичко съумели да натиснат паник бутона, също и се пробвали спрат нападателя. „ Това е избавило огромен брой хора. “ - сподели ръководителят на пресслужбата Лилия Галимова.

Превод от съветски Мира Ереева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР