Нападателят Ерлинг Холанд на Манчестър Сити смята, че сезонът тепърва

...
Нападателят Ерлинг Холанд на Манчестър Сити смята, че сезонът тепърва
Коментари Харесай

Холанд: Сега ще се реши всичко

Нападателят Ерлинг Холанд на Манчестър Сити счита, че сезонът занапред навлиза в решителната си фаза, когато той и неговите съотборници би трябвало да покажат най-хубавото от себе си. Норвежецът демонстрира впечатляваща форма в последната седмица и вкара общо осем попадения в последните два мача на своя отбор. 
 Голов рецитал на Ман Сити вгорчи завръщането на Компани на Голов рецитал на Ман Сити вгорчи завръщането на Компани на " Етихад ", Холанд още веднъж с хеттрик
" Мисля, че това е частта от сезона, в която би трябвало да бъдем най-хубави. Сега ще се реши всичко. Трябва да демонстрираме най-хубавия ни футбол във всеки мач. Последните два дуела бяха финални за нас. Това е, което вършим. Горд съм и благополучен. Не знам какво друго да кажа. Ще бъде ужасно да играя на " Уембли ". Трябва да опитаме да играем по този метод още веднъж ", съобщи Холанд пред пресслужбата на Сити. 

" Небесносините " са на полуфинал в шампионата за Купата на Англия, а на четвъртфиналите на Шампионската лига тимът от Манчестър ще играе против Байерн Мюнхен. В британското състезание Манчестър Сити е на втора позиция, на пет точки зад водача Арсенал.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР