Нападателят Ерлинг Халанд изгледа на живона Сигнал Идуна Парк загубата

...
Нападателят Ерлинг Халанд изгледа на живона Сигнал Идуна Парк загубата
Коментари Харесай

Удар по Борусия: Халанд пропуска мачовете до края на годината

Нападателят Ерлинг Халанд изгледа на живона Сигнал Идуна Парк загубата на неговия Борусия Дортмунд от Аякс в Шампионската лига тази седмица. Така възможностите на „ вестфалци “ да достиганат етапа на елиминациите става все по-малка. В първата среща сред тимовете този сезон, Халанд получи травма, заради която може да не играе до края на календарната годипа.

Германските медии пък показват вяра, че той ще се завърне при започване на декември, с цел да играе против огромния противник Байерн Мюнхен. Двубоят би трябвало да се организира на 4 декември.

Бившият футболист Ян Ааге Фьортофт, който е непосредствен другар на семейство Халанд, изясни, че „ мачът против Аякс може да е бил последният за Халанд за останалата част от годината “. От Борусия Дортмунд резервират безмълвие по въпроса и към момента не е оповестена настояща информация за предстоящото му възобновяване, а татко му Алф-Инге заяви неприятни вести за положението на сина си.

„ Би било хубаво, в случай че можеше да играе няколко мача преди Коледа, само че това е малко евентуално. Той се оправя относително добре във възобновяване си, поради събитията, само че ще бъде отвън играта за известно време. Ще би трябвало да забележим ден за ден по какъв начин се развива “, сподели някогашният състезател на Манчестър Сити пред норвежкия канал „ TV 2 “.

Преди да се контузи, Халанд означи 13 гола в 10 мача. Що се отнася до бъдещето му, татко му към момента не дава съответен отговор.

„ Ще забележим. Вижте какъв страховит стадион е това. Днес (б.р- в сряда против Аякс на „ Сигнал Идуна Парк “) има 67 000, нормално 82 000 души. Това е приказен клуб “, съобщи Алф-Игне.

Erling Haaland not expected to return to action until 2022.
— AS English (@English_AS)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР