Нападателят Един Джеко разкри, че капитанът на отбора Алесандро Флоренци

...
Нападателят Един Джеко разкри, че капитанът на отбора Алесандро Флоренци
Коментари Харесай

Джеко: Флоренци ми даваше лентата само и само за да остана

Нападателят Един Джеко разкри, че капитанът на тима Алесандро Флоренци е предложил да му отстъпи лентата с концепцията новата отговорност да задържи босненеца на „ Олимпико” и през започващия скоро сезон.

Цялото лято мина в спекулации по отношение на бъдещето на 33-годишния голаджия, който повече от един път изглеждаше по този начин, като че ли към този момент е изиграл последния си мач за „ джалоросите”. В последна сметка обаче той изненадващо парафира нов контракт с отбора, в който играе от 2015-а. По този метод той приключи спекулациите за собствен трансфер в Интер.

„ Щастлив съм, когато видя какъв брой удовлетворени са другите от обстоятелството, че останах тук”, разяснява Джеко пред клубната телевизия.

„ Не желая да назовавам момчетата просто съотборници. Те са също другари, братя. Те постоянно са на линия, с цел да ме слагат напрегнат. Непрекъснато ми споделяха: „ Никъде няма да вървиш, оставаш тук”.”

„ Имам чудесни взаимоотношения с всички. Лоренцо Пелегрини и Алесандро Флоренци всеки ден ми повтарях, че оставам.”

„ Флоренци даже ми сподели: „ Ако подпишеш контракт, ще ти дам капитанската лента.” Веднага щом го направих, той пристигна и ми я даде. Аз обаче му отвърнах: „ Не, ти си първият. Ти си нашият капитан и оставаш такъв”, описа Джеко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР