Нападателят е 28-годишният Александър Тилгман. Той имал легално разрешително за

...
Нападателят е 28-годишният Александър Тилгман. Той имал легално разрешително за
Коментари Харесай

Извънредно! Обезумял Откри Стрелба В Претъпкан Ресторант! Клиентите Извадиха Пищови И Го Разстреляха Като Куче!

Нападателят е 28-годишният Александър Тилгман. Той имал легално позволение за владеене на оръжие. Той почнал да го употребява в ресторанта на вечеря.

След като ранил посетителите в ресторанта, нападателят е погубен от двама минувачи. Те станали очевидци на цялата рецесия в заведението, при които извадили и употребявали персоналните си оръжия, с цел да обезвредят нападателя и да не се стигне до съдбовен край за повече хора.

Няма заплаха за живота на потърпевшите, прецизират управляващите.

Стана ясно, че нападателят имал психологични отклонения. Според полицията той бил прочут с неадекватността си, само че не бил нападателен. Въпреки това управляващите установили, че " този мъж не би трябвало да излиза от радарите на полицията ".

Мъжът имал единствено едно нарушение - за демонстрация на домашна експанзия и принуждение. Когато бил на 13-годишна възраст мъжът блъснал няколко пъти майка си към спор за това кой да пусне прахосмукачка.

По-рано тази година мъжът почнал да тормози жителите на Оклахома, разлепвайки по улиците на града стотици листовки. С листовките той предупреждавал хората да внимават, тъй като имало демони, които превземали и обладавали хората. По-точно в листовки пишело, че има " демони в клонирани транссексуални тела ". В листовките той молил хората и да посетят неговия канал в YouTube.

Във връзка с убийството на мъжа неговият брат съобщи, че никой не се е опитвал да помогне на Александър, а " той плачеше за помощ ".

Към момента не са ясни претекстовете за нападението. Полицията продължава да работи по случая. Шерифът в града е декларирал, че по отношение на двамата мъже, които са ликвидирали нападателя, няма да се повдигат обвинявания.

Случаят за следващ път стана мотив за спор по отношение на това дали би трябвало да се ограничи правото на носене на оръжие свободно в Съединени американски щати.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР