Нападателят Дюкенс Назон е щастлив в ЦСКА и иска да

...
Нападателят Дюкенс Назон е щастлив в ЦСКА и иска да
Коментари Харесай

Назон иска да остане в ЦСКА

Нападателят Дюкенс Назон е благополучен в ЦСКА и желае да остане в отбора и през пролетния полусезон, написа „ Тема Спорт “.

Националът на Хаити е голмайстор на армейците както за сегашния, по този начин и за предишния сезон.

След завръщането на Фернандо Каранга обаче от „ Армията “ започнаха да работят по негов произлязъл трансфер, защото в този момент е съвършен миг да бъдат взети положителни пари от продажбата му. Дюкенс на процедура бе спазарен с кипърския Пафос за 600 000 $, като даже пътува до Острова на Афродита, с цел да завърши договорката.

В последния миг обаче той и сътрудникът му желаеха по-високи финансови условия и диалозите бяха прекъснати. Както към този момент писахме, това не се хареса на управителните фактори в Борисовата градина, които продължиха да му търсят тим. Той даже посети лагера на съветския Ахмат Грозни, а мениджърът му удостовери, че има изпратена оферта за неговите права.

Вчера обаче от организацията, представляваща хаитянина, оповестиха, че той няма да премине в клуб от Русия, което значи, че договарянията сред Ахмат и ЦСКА са завършили несполучливо.

Назон е измежду централните фигури в съблекалнята на армейците, а също така се е устроил добре в София. Семейството му също се усеща чудесно в родната столица. Затова и той би бил склонен да си тръгне от ЦСКА единствено при доста добра оферта. Треньорът Нестор Ел Маестро също упорства Дюкенс да остане, защото Каранга към момента е надалеч от оптималната си физическа форма, а Естрада и Асприля по този начин и не демонстрират, че може да им се има кой знае какво доверие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР